Toepassingen

  • Toepassingen

Corian® & Krion® in uw keuken

Mobitim Corian Design Keuken

Bij Corian® & Krion® staat schoonheid op gelijke voet met betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid en een eindeloos aanpassingsvermogen. Beeldt u een vloeiende overgang in van werkblad naar wand, van spoelbak naar spat wand, van het koken naar ontspannen genieten. Het grote aanbod aan kleuren, details en ontwerpen biedt de mogelijkheid om een maximale charme te creëren in een aangename omgeving.

Corian® & Krion® bij dagelijks intensief gebruik

Corian® & Krion® zijn befaamd omwille van hun betrouwbare prestaties maar ook hun aantrekkelijke prestatievermogen biedt een rijkdom aan artistiek potentieel. Deze materialen zijn van nature geschikt om uitnodigende ruimtes te creëren en passen zich moeiteloos aan elk vernieuwend ontwerpidee aan. Corian® & Krion® zijn betrouwbaar en authentiek. De geavanceerde samenstelling zorgt er bovendien voor dat de materialen goed bestand zijn tegen normale slijtage in openbare diensten en in geval van schade kan het in zijn oude glorie worden hersteld.

Corian® & Krion® in uw badkamer

Mobitim Corian Design Badkamer

Corian® & Krion® zijn echte contactmaterialen: ze zijn aangenaam, warm en zijdezacht. Voeg hieraan een inherente hygiëne en de mogelijkheid tot vloeiende, gestroomlijnde vormen toe en je hebt een onderhoudsvriendelijk materiaal dat uiterst geschikt is voor de badkamer. Corian® & Krion® zijn bestand tegen vuil en schimmel en kunnen zelfs, indien nodig, onzichtbaar hersteld worden. Ze horen dan ook thuis in zowel de kleinste toiletruimte als de meest luxueuze badkamer.

Corian® & Krion® in moderne technologische toepassingen

Corian for technological purposes

Corian® & Krion® gaan een spannende toekomst tegemoet, niet alleen omwille van hun lange levensduur (sinds de baanbrekende uitvinding van de solid surface zijn er nog steeds vele van de eerste installaties die uitstekend presteren), maar ook omwille van de aanpasbaarheid aan voortdurend ontwikkelende technologieën. Corian® & Krion® zijn materialen met de toekomst in gedachten: tiptoetsen, LED verlichting en audiovisuele systemen kunnen geïntegreerd worden en kunnen steeds worden vernieuwd en hergebruikt.

Corian® & Krion® zowel voor binnen als buiten

Mobitim Outside

Gebouwen die aan vernieuwing toe zijn, hoeven niet verder te kijken dan Krion® & Corian®. Beiden zijn bestand tegen externe condities, zowel in een nieuwe gevel als in een keukenwerkblad, en bieden tegelijk minimalistische puurheid en een waaier aan boeiende designmogelijkheden. Corian® & Krion® kunnen gebogen worden of gegraveerd, ingelegd of bedrukt worden en het kan voorzien worden van lichteffecten en reliëf. De bekleding van een hoge wolkenkrabber of een privé villa, maar ook buitenmeubilair: de voordelen van duurzaamheid, eenvoudig onderhoud, weerbaarheid en de mogelijkheid tot reparatie kunnen niet over het hoofd gezien worden.

Corian® of Krion® als verlichtingsoplossing

Mobitim Corian Design Verlichting

De lichtdoorlatendheid van Corian® & Krion® heeft een dynamische ontdekkingstocht in het lichtdesign op gang gebracht. De natuurlijke lichtverspreiding van de lichtere Corian® & Krion® kleuren werd verder uitgewerkt en resulteert in een kleurengamma dat specifiek gericht is op het creëren van betoverende lichteffecten. Door het materiaal uit te frezen of er een patronen in aan te brengen en er verlichting achter te plaatsten, kunnen briljante concepten in Corian® of Krion® worden uitgewerkt zoals een mooi gevormde lamp, een monolithische installatie of een onderdeel van een grafische wand.

Corian® & Krion® meubels en accessoires

Mobitim Corian Design Meubel

De vormbaarheid van Corian® & Krion® zorgt ervoor dat deze materialen aan elke verwachting voldoet of het nu gaat om een balie, een stijlvolle toonbank, een vrijstaand meubel of een decoratiestuk. Zijn kracht ligt in zijn sterkte, hoe delicaat de esthetiek van het ontwerp ook is. Bovendien zijn Corian® & Krion® compatibel met vele andere materialen en biedt het een exclusief en tijdloos kleurenpalet.