Onze waarden

  • Onze waarden

Missie

Mobitim bvba is een familiebedrijf die reeds meer dan 28 jaar actief is. Gegroeid uit de meubelindustrie zijn wij ons gaan specialiseren in het verwerken van Corian®, de Solid Surface toepassing van DuPont de Nemours. Als erkend verwerker van de originele DuPont Corian® creëren wij smaakvol maatwerk met een zeer hoge afwerkingsgraad. Sinds kort kunt u ook bij ons terecht voor de verwerking van de solid surface KRION® van de grote groep Porcelanosa.
Onze activiteiten zijn zeer divers: van keuken en badkamer toepassingen tot tuinmeubilair en horeca-inrichtingen.
Bij Mobitim bvba gaan wij steeds voor 100% klantentevredenheid, dit door onze gedreven toewijding om steeds de beste kwaliteit en service aan te bieden binnen de afgesproken termijn. Achter elk bedrijf staat een sterk team van vakbekwame medewerkers, bij Mobitim bvba is dit niet anders. Met fierheid kunnen wij stellen één doel te hebben: 'Een duurzaam eindproduct af te leveren waarbij de klanttevredenheid voorop staat'. Onze jarenlange samenwerking met tal van trouwe vaste klanten getuigt hiervan.

Onze sterktes

Know-how
Een goeie 28 jaar bestaat mobitim ondertussen, terwijl zaakvoerder Hugues Locufier nog voor de oprichting al een 10 jaar Corian® aan het verwerken was. Hierdoor kent Corian® geen geheimen meer voor ons en verwerken we het product optimaal en absoluut volgens de regels van de kunst.

Residentiele markt
We zijn specialist in de residentiële markt omdat juist wij zo gedreven zijn in het maatwerk en zo gekend zijn voor onze hoogstaande afwerking.

Punctualiteit
Afspraak is afspraak, een planning wordt bij ons strikt gevolg. Geen verrassingen bij Mobitim, plannen worden gemaakt, besproken en uitgevoerd conform orderbevestiging én uitvoeringstekeningen.

Service na verkoop
Het verhaal stopt voor ons niet bij de installatie, maar onderhoudsvoorschriften, technische info, service en vooral de garantie zijn onze troeven en juist hierdoor maken we naam en faam.

Vakbekwaamheid
Ons team van vakbekwame meubelmakers zijn getrainde experten geworden in het verwerken van Corian®.
Productkennis, de limieten en de do’s en dont’s respecterend, daardoor onderscheiden we ons dermate van de ‘concurrentie’.

Showroom
We zijn uniek, niet alleen door onze professionaliteit, maar minstens ook door onze showroom. Nergens anders kan je terecht als bij Mobitim om het product en onze werking van zo dichtbij te kunnen voelen en beleven.